Customer Communications Event Objectif Lune

Customer Communications Event Objectif Lune

2016-03-29

PERSBERICHT

Dinsdag 5 april, Zoetermeer: Customer Communications Event Objectif Lune

Interactive Customer Communications voor ERP centraal op kennissessie

ZOETERMEER - 29 MAART 2016 - In het kader van het 15-jarig jubileum in de Benelux organiseert Objectif Lune op 5 april in Hotel de Sniep (Zoetermeer) een kennissessie voor zowel haar klanten als resellers in de ERP en grafische markt. `Tijdens een identieke ochtend- en middagsessie worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van (Interactive) Customer Communications Management voor ERP gepresenteerd. Naast de plenaire presentaties zijn er verschillende break-out sessies voor de specifieke markten. Voor de grafische markt worden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Variable Data Publishing (meer dan alleen printen) gepresenteerd', aldus Ronald Helmerhorst, General Manager in de Benelux.

OL Connect is nu vijftien maanden leverbaar en uitgebreid tot drie productlijnen voor verschillende toepassingen. Door gebruik te maken van krachtige grafische interfaces (WYSIWYG) wordt het toepassen en bewaken van de huisstijl op alle corporate documenten zeer eenvoudig. Documentcreatie is niet langer een ongrijpbaar specialisme en kan breed ingezet worden voor print, e-mail (HTML & PDF), web portal met een enkele template.

Programma

* Update OL Connect platform

* VDP omdat personalisatie verkoopt & postsortering (nieuw Sandd)

* Multi-channel Customer Communication door de CEO van Objectif Lune

* Connect Send voor het consolideren van decentrale printvolumes (nieuw)

* Neem uw formulieren mee zonder het papier op uw mobiele apparaten

* OL Connect als EDI enabler door TIE Kinetix (nieuw)

* Ontmoet onze technische experts en stel uw moeilijke vragen

Aanmelden

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor dit (gratis) evenement kan via www.objectiflune.com/15jaar. Op basis van beschikbaarheid ontvangt u een persoonlijke bevestiging op 4 april.

Wat is OL Connect?

Met OL Connect besparen organisaties veel tijd en kosten. Zij kunnen sneller inspelen op de wensen van de klant, wat leidt tot gerichte communicatie en een hogere klanttevredenheid. De oplossing is bovendien erg schaalbaar en geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven, tot zelfs grotere organisaties met de snelste variant van OL Connect.

Innovatieve software

Met deze innovatieve software kan met de `wysiwyg'-interfaces gepersonaliseerde communicatie gecreeerd worden op basis van HTML5, CSS3 en JavaScript. Deze wordt vervolgens automatisch verzonden, zowel digitaal als op papier. Dankzij de gebruiksvriendelijke Designer ontwerpmodule hoeft een document maar een keer gemaakt te worden. De communicatie-indeling wordt daarna automatisch aangepast aan het medium dat wordt ingezet. Gebruikers kunnen hierdoor moeiteloos veranderen van communicatiekanaal, bijvoorbeeld van print naar e-mail en van webportaal naar mobiele apparaten als smartphone en tablet met responsieve presentatie op het scherm.

Over Objectif Lune

Objectif Lune ontwikkelt open, veelzijdige en gebruiksvriendelijke software om klanten te bevrijden van een starre IT-infrastructuur. Er zijn oplossingen voor het samenstellen, distribueren via meerdere kanalen en beheren van gepersonaliseerde bedrijfsdocumenten of andere vormen van communicatie met de klant, op een manier die onafhankelijk is van de gebruikte hardware en volledig geautomatiseerd is. Ga voor meer informatie naar http://www.objectiflune.com/nl

Volg ons:

NL Twitter : @OLNetherlands

NL LinkedIn : Objectif Lune Netherlands

Meer informatie via mediarelaties Objectif Lune: press@nl.objectiflune.com