Concept `Afwijkingenbeleid kruimelgevallen Bunnik 2016' ter inzage


Datum: 30 maart 2016

Het college van burgemeester en wethouders heeft een concept voor het `Afwijkingenbeleid kruimelgevallen Bunnik 2016' vastgesteld.

Met deze actualisering van het `kruimelgevallenbeleid' wordt beoogd een kader te bieden waarbinnen de wettelijke mogelijkheden, zoals opgenomen in artikel 4 van Bijlage II van het Besluit omgevingsrecht, kunnen worden aangewend. In het beleid is vastgelegd hoe de gemeente omgaat met haar
bevoegdheid om in zogenaamde kruimelgevallen (weinig ingrijpende ruimtelijke activiteiten) af te wijken van de in een bestemmingsplan opgenomen regels.

Conceptbesluit ter inzage

Het conceptbesluit ligt tijdens kantooruren en op donderdagavond tot 20.00 uur ter inzage bij de servicebalie van het gemeentehuis in Odijk. U kunt het document ook digitaal inzien.

Naar aanleiding van dit conceptbesluit kunt u binnen zes weken na de dag van publicatie van dit conceptbesluit (van 31 maart tot en met 11 mei 2016) een reactie indienen. U richt de reactie aan het bestuursorgaan dat het conceptbesluit heeft genomen. U kunt dit als volgt doen:

* per mail: post@bunnik.nl
* per post: postbus 5, 3980 CA Bunnik
* mondeling: hiervoor kunt u een afspraak maken met mevr. De La Croix - Beetsma, tel: 030 - 659 48 48