200.000 euro gewonnen met Cijferspel in Breda

200.000 euro gewonnen met Cijferspel in Breda

Rijswijk, 1 april 2016 - In Breda is het feest, want daar heeft een man de hoofdprijs gewonnen van 200.000 euro met Cijferspel, het extra spel dat je bij Lotto kunt spelen. Omdat het winnende lot is verkocht bij Youplaza aan de Kesterenlaan 158 in Breda wordt hier op vrijdag 8 april 2016 om 13:00 uur een taart aangesneden. De winnaar speelt regelmatig mee met Lotto en kiest er dan ook altijd voor om mee te spelen met Cijferspel. "Ik had nooit verwacht om met Cijferspel de hoofdprijs van 2 ton te winnen", vertelt de man tijdens zijn bezoek bij De Lotto in Rijswijk: "het voelt heel speciaal en ik kan het nog nauwelijks geloven". De winnaar is van plan om het geld te investeren in zijn huis, maar had ook nog wel een ander ideetje: "Misschien halen we wel een patatje. Een patatje speciaal, dan is het echt speciaal".

De winnaar speelde mee met de Lotto trekking van zaterdag 12 maart 2016. Voor 1 euro extra deed hij mee met Cijferspel en won 200.000 euro bruto met het getal dat bestaat uit de cijfers 5 8 7 8 7 7.

Over Cijferspel

Voor Cijferspel vindt wekelijks op zaterdag een aparte trekking plaats. Je hebt al prijs wanneer jouw laatste cijfer overeenkomt met het laatste cijfer van het getrokken getal. In de trekking van Cijferspel op zaterdag 12 maart waren er in totaal 12.200 prijswinnaars. De eerstvolgende trekking is zaterdag 2 april 2016. De Lotto Jackpot staat dan op 23,1 miljoen euro en voor 1 euro extra speel je ook mee met Cijferspel en maak je kans op 200.000 euro.

Over Lotto

De Lotto, waarvan Lotto onderdeel is, is ruim 50 jaar geleden opgericht door sporters om middels het organiseren van kansspelen geld te genereren voor de Nederlandse sport. Na aftrek van prijzengeld en kosten draagt De Lotto 100% van haar resultaat af aan de Nederlandse samenleving. In totaal is dat meer dan 2 miljard euro. Zo'n driekwart gaat naar sportkoepel NOC*NSF, waarvan de 76 aangesloten sportbonden een bijdrage ontvangen. Sinds de oprichting heeft De Lotto al 1.5 miljard euro afgedragen aan NOC*NSF. Het overige deel wordt aan 18 goede doelen op het gebied van cultuur, gezondheid en welzijn, zoals het Prins Bernard Cultuurfonds, de Hartstichting en het Oranje Fonds afgedragen. Met de kansspelen van De Lotto kun je veel geld winnen en wint de sport altijd. Lotto. Dat is WinWin!