Cao voor de Uitvaartbranche


Cao voor de Uitvaartbranche

Geplaatst op 01 april 2016
[IMG]

Vol goede moed begonnen we ruim voor Kerstmis aan de onderhandelingen over de arbeidsvoorwaarden. Het laatste puntje staat nu op de i. Het woord is nu aan de leden!

Cao uitvaartbranche

Je treft hier het onderhandelingsresultaat aan. De inhoud spreekt voor zich. De leden hebben inmiddels bericht ontvangen waarin zij over het onderhandelingsresultaat kunnen stemmen.

Kaderleden / contactpersonen

Leden die voor De Unie willen en kunnen functioneren als schakel tussen de belangenbehartiger en de leden zijn voor De Unie van groot belang. Dat kunnen ook leden zijn die in de diverse ondernemingsraden zitten. Jou wil ik wil dan vragen om met mij in verbinding te stellen zodat ik op korte
termijn met je kennis kan maken.

Nieuwe leden welkom

Iedereen, jong en oud, is welkom. Je weet ongetwijfeld nog waarom je je bij De Unie aanmeldde. Dat kan nog steeds een reden voor anderen zijn hetzelfde te doen. Er gebeurt een hoop in de Uitvaartbranche, een lidmaatschap hoort daarbij. De wereld is vol potentiele leden. Voor meer informatie
zie www.unie.nl/wordlid.


Vragen?

Voor meer informatie over het bovenstaande kun je contact opnemen met mij op per e-mail John Kapteijn of bel 06-52522067.

Informatie

Sectoren: Dienstverlening
Branche: Uitvaartverzorging en Crematoria
Geplaatst in: Actueel Nieuws