Ter inzage: Voorontwerpbestemmingsplan Vredenburghlaan - Waddinxveen


Het voorontwerpbestemmingsplan `Vredenburghlaan' onderdeel van de toekomstige randweg Waddinxveen ligt van 31 maart tot en met 11 mei 2016 ter inzage bij de gemeente Waddinxveen.

Het voorontwerpbestemmingsplan is opgesteld om de realisatie van de Vredenburghlaan mogelijk te maken. Onderdeel van de aanpassing van de bestemmingsplannen vormt een milieueffect-rapportage-procedure (m.e.r.-procedure).

Het plan kunt u raadplegen via www.waddinxveen.nl. Ook het milieueffectrapport Vredenburghlaan-Bentwoudlaan-Verlengde Beethovenlaan ligt ter inzage evenals een landschapsvisie van de Provincie Zuid-Holland voor de inpassing van de nieuwe wegen.

Tijdens kantooruren liggen alle documenten ter inzage bij:

* Gemeente Waddinxveen, Raadhuisplein 1, 2741 HR te Waddinxveen.

Hoe dient u uw zienswijze in?

Gedurende bovengenoemde periode van 6 weken kunt u schriftelijk reageren op het voorontwerpbestemmingsplan, het milieueffectrapport en de landschapsvisie. U kunt uw schriftelijke reactie sturen naar:

* College van B&W, gemeente Waddinxveen, Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen, onder vermelding van `voorontwerpbestemmingsplan Vredenburghlaan'.

Het is niet mogelijk om mondelinge reacties in te dienen. Uw reactie wordt betrokken in de procedure die leidt tot het ontwerpbestemmingsplan. De nu voorliggende mogelijkheid tot reageren beperkt de wettelijk verplichte terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan niet. Voor het
milieueffectrapport zal de Commissie voor de m.e.r. advies worden gevraagd.

Inloopavond

Op 14 april 2016 wordt van 19.30-21.00 uur in het gemeentehuis een inloopavond gehouden. Doel van deze avond is om u verder te informeren over de inhoud van het project en de procedure. Op de inloopavond zijn medewerkers van de gemeente en provincie aanwezig om het plan nader toe te lichten en
eventuele vragen te beantwoorden.