Evaluatie sociaal plan Generali


Evaluatie sociaal plan Generali

Geplaatst op 04 april 2016
[IMG]

Voorstellen

Mijn collega Sjirk Bajema, heeft onlangs De Unie verlaten nadat hij geruime tijd de belangen van de leden bij Generali Verzekeringsgroep heeft behartigd. Ik mag hem opvolgen en wil mij zelf langs deze weg kort introduceren. Mijn naam is Inge de Vries. Ik werk sinds 1 januari 2000 bij De Unie.
Ik ben verantwoordelijk voor de belangenbehartiging in de sector Verzekeringen en zal dus ook de onderhandelingen voor de Verzekerings-cao (binnen- en buitendienst) op mij nemen.

Evaluatie sociaal plan

Ik ben benaderd door Generali met het verzoek om het huidige sociaal plan te evalueren. Hierover is een gesprek gepland op 28 april 2016. Het huidige sociaal plan loopt op 30 juni 2016 af. De werkgever heeft al aangegeven dat ze op 28 april tevens de optie om een nieuw sociaal plan af te
sluiten aan de orde willen stellen.

Bij de evaluatie wil ik graag de mening van de leden kunnen inbrengen. Je hebt wellicht gesproken met collega's die gebruik moesten maken van het sociaal plan. Uiteraard krijg ik ook informatie van de Generali over de effectiviteit van het sociaal plan. Maar ik zou ook graag jouw mening horen.
Tenslotte is de evaluatie vaak de opmaat voor de onderhandelingen over een volgend sociaal plan.

Vragen

Als je vragen hebt over de onderhandelingen, jouw mening willen geven over het huidige sociaal plan of als je mee wilt denken over een nieuw sociaal plan dan kun je een e-mail sturen naar Inge de Vries of haar bellen op 06-52522091.

Informatie

Sectoren: Finance
Branche: Commerciele verzekeringen