[Update] Tijdelijke afsluiting (deel van) Hulkerweg bij A7 Avenhorn


04 april 2016 - Nieuwsartikel

Vanaf 14 maart is een gedeelte van de Hulkerweg afgesloten. Wegens onvoorziene omstandigheden duren de werkzaamheden langer dan gepland. De Hulkerweg is nog tot zaterdag 16 april afgesloten.

Van 14 maart tot en met in eerste instantie 8 april 2016 werkt Heijmans van 07.00 - 19.00 uur aan het verwijderen van het oude viaduct waar de oude toerit naar de A7 over de Hulkerweg heen ging. Omwonenden kunnen de werkzaamheden, voornamelijk in de laatste twee weken, horen.

Update: Wegens onvoorziene omstandigheden lopen de werkzaamheden uit. De Hulkerweg blijft nog afgesloten tot en met 16 april 2016 07:00 uur.

Omleidingsroute via Lijsbeth Tijsweg
Om veilig werkzaamheden uit te kunnen voeren voor het verwijderen van dit viaduct is het noodzakelijk een gedeelte van de Hulkerweg tijdelijk af te sluiten. Verkeer kan gedurende deze periode gebruik maken van de Lijsbeth Tijsweg als omleidingsroute. Met gele bebording staat de omleidingsroute
aangegeven.

* Klik hier om op de kaart te zien welk deel van de Hulkerweg wordt afgesloten (pdf - 104,96 kb)



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel

Tijdelijke afsluiting (deel van) Hulkerweg bij A7 Avenhorn "]