Deel je ervaringen


Deel je ervaringen /

04 april 2016 - Woon je in een pleeggezin? Of ben je pleegbroer of pleegzus? En ben je 12 jaar of ouder? Dan zijn we op zoek naar jou. Meld je nu aan voor een gave rondleiding door het Kyocera-stadion van ADO Den Haag en een tof spel.

Gezinshuisouders

Delft is samen met 10 gemeenten in de regio Haaglanden sinds vorig jaar verantwoordelijk voor het regelen van alle zaken rondom pleegzorg. Alle gemeenten willen hier zoveel mogelijk over leren, zodat ze alles zo goed mogelijk kunnen regelen. En ze leren graag van jou.

Ervaringen delen

Daarom ben je van harte welkom om je ervaringen te delen. Hoe is het om in een pleeggezin te wonen? Of om een pleegbroer of pleegzus te zijn? Maak je leuke dingen mee? Of vind je het soms best moeilijk? En wat denk je dat er anders zou moeten of kunnen? Jouw verhaal is belangrijk.

Rondleiding

Wat krijg je er voor terug? Een heuse rondleiding door de catacomben van het Kyocera-stadion van ADO Den Haag, een leuk spel, heerlijk eten en de eeuwige dank natuurlijk! Doe je mee? Meld je dan nu aan.

Wanneer en waar?

Op woensdag 13 april van 16.40 tot 19.00 uur in het: Kyocera-stadion van ADO Den Haag (Haags Kwartier 55). Heb je vragen over deze middag? Neem dan contact op met Rinske Smid via rinske.smid@denhaag.nl