Benvenuto op de luchthaven Weeze

04-04-2016

Eerste vlucht van Comiso op Niederrhein geland / Start van de nieuwe zomer bestemmingen

Weeze - Het was een warm welkom voor vlucht FR 9950 vanmiddag op de luchthaven Weeze: na landing was het "Benvenuto" op Niederrhein - welkom! De bemanning van het eerste vliegtuig op de nieuwe Ryanair route Comiso-Weeze werd begroet met bloemen. Aan boord van deze eerste vlucht waren 165 passagiers.

Met vlucht FR 9950 landde vandaag (vrijdag, 1 april 2016) precies op tijd om 12:55 uur het eerste Ryanair-toestel vanuit het Siciliaanse Comiso op de luchthaven Weeze. Op de Siciliaanse hoofdstad Palermo wordt al vier jaar gevlogen vanuit Weeze, daar komt nu de luchthaven van Comiso in het zuiden van het eiland bij. Het eerste vliegtuig uit Sicilie opende de nieuwe routes, die Ryanair met ingang van het zomervluchtschema in het programma heeft opgenomen. Met bloemen en een groot bord "Welcome" verwelkomde directeur Ludger van Bebber samen met een delegatie van de luchthaven, de bemanning en de passagiers onmiddellijk na de landing. Een warm "Benvenuto" voor het hele team!

Het route Comiso-Weeze behoort tot de drie nieuwe mediterrane bestemmingen, die Ryanair vanaf de luchthaven Weeze aanbiedt. Naast Comiso vliegt de low cost luchtvaartmaatschappij binnenkort ook naar de beide eilanden Malta en Rhodos. Morgen op 2 april wordt de route Malta-Weeze geopend; naar Rhodos vertrekt begin juni het eerste vliegtuig van Ryanair vanaf Weeze. Alle drie de bestemmingen staan elk tweemaal per week op de planning: Comiso altijd op maandag en vrijdag, Malta op dinsdag en zaterdag, Rhodos op donderdag en zondag. Voor de reizigers vormen de drie nieuwe bestemmingen een perfecte aanvulling op het huidige aanbod van Ryanair vanaf Weeze: het zijn niet alleen bestemmingen die interessant zijn als actieve- of stedenreizen. Ook voor gezinnen zijn de drie mediterrane eilanden mooie en vanaf Weeze snel en comfortabel te bereiken vakantiebestemmingen.

Daarbij hoeven reizigers die het zich graag makkelijk maken, zich nergens druk over te maken: touroperators zoals Alltours, LMX Touristik of JT Touristik, bieden praktische pakketreizen vanaf Weeze aan. Met het zomervluchtschema breidt Ryanair haar aanbod vanaf Weeze uit tot 41 bestemmingen. 133 Ryanair vluchten vertrekken wekelijks vanaf Niederrhein.