Spinel Veiligheidscentrum gestart

Op 1 januari jl. is Spinel Veiligheidscentrum in Dordrecht gestart, een belangrijke mijlpaal in het bestaan van het opleidings- en oefenterrein in Dordrecht. Vanaf december 2014 is gewerkt aan de afwikkeling van de samenwerking met het bedrijf Falck en de doorstart van het terrein in het beheer van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ). Een intensief traject waarin veel medewerkers van de Veiligheidsregio een belangrijke bijdrage aan hebben geleverd.

Logo van SpinelSpinel Veiligheidscentrum is een B.V. van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid. De medewerkers zijn in dienst van de VRZHZ. Zij zorgen ervoor dat het terrein operationeel is en blijft, de oefeningen gepland zijn, veiligheidsfunctionarissen aanwezig zijn en de receptie bereikbaar is. En dat de oefenscenario's bijdragen aan het vakbekwaam worden en blijven van de hulpverleners. De verbinding met vakbekwaamheid komt nog meer tot z'n recht nu ook de medewerkers van bureau Vakbekwaamheid van de brandweer Zuid-Holland Zuid zijn verhuisd naar Spinel 100.

Spinel Veiligheidscentrum heeft een geheel nieuwe huisstijl gekregen. Verder moeten onder meer marketing, bewegwijzering en een nieuwe website www.spinel.nl tevens nieuwe klanten aantrekken.

De officiele heropening staat gepland voor zaterdag 4 juni aanstaande.

Spinel Multitraining 250