Geslaagde aftrap voorverkoop Tersluis

Geslaagde aftrap voorverkoop Tersluis!

Afgelopen zaterdag 2 april startte de voorverkoop van de eerste woningen en vrije kavels in de nieuwe wijk Tersluis. Met ruim 200 bezoekers, waaronder voornamelijk woningzoekenden en ook huidige bewoners en algemeen belangstellenden, was het een geslaagde middag! Diverse geinteresseerden stonden al vroegtijdig te wachten voor het Infocentrum om meer te weten te komen over de woning(en) of kavel(s) van hun keuze. Het enthousiasme voor en over de veelzijdige nieuwe woonwijk aan de rand van het Woldmeer, het park en de sluis van Meerstad was dan ook groot.

Gedurende de komende maanden starten de verschillende betrokken partijen de verkoop van de rijwoningen, tweekappers, appartementen en vrijstaande woningen in (Fase I) Tersluis. De verkoop van de vrije kavels door Bureau Meerstad gaat al op zaterdag 16 april, tijdens de Open Dag, van start.

Interesse?

Heeft u de voorverkoopmiddag op zaterdag 2 april gemist en bent u ook benieuwd naar Tersluis en de mogelijkheden van het wonen en leven? Kijk dan nu alvast rond in deze bijzondere wijk via de korte animatiefilm en/of bekijk hier alvast het toekomstige aanbod. En natuurlijk bent u van harte welkom in ons informatie- en verkoopcentrum. We zijn alle dagen geopend, dus ook in het weekend!