Softwareontwikkelaar Blue10 presenteert 9-jarige Sam als CEO


DE LIER, 20160404 -- Blue10 stelt vandaag zijn CEO voor aan de wereld. We hebben hem sinds de oprichting achter de schermen weten te houden, maar kleine jongens worden groot. Het is tijd. De bijna 10-jarige Sam is vanaf vandaag ook voor de buitenwereld het gezicht van Blue10.

Blue10 is een bedrijf in een inmiddels traditionele markt. Wij maken software om het verwerken van facturen makkelijker te maken. Dat klinkt misschien niet heel spannend, maar iedere onderneming die een markt op zijn kop zet, is dat wél.

Laat dat nu precies datgeen zijn waar Sam de afgelopen jaren voor heeft gezorgd. Sam is niet zozeer een wonderkind, hij bezit wel de gave om ingewikkelde processen kinderlijk eenvoudig te maken. Iets wat de meeste bedrijven juist niet doen. Dat is zo zonde. Echt waar, het ís vaak kinderlijk eenvoudig.



‘Ik kijk simpel naar alles, waardoor ik dingen zie die de meeste mensen blijkbaar niet zien’, vertelt Sam. ‘Zo zag ik dat er op het gebied van facturen verwerken heel veel dingen veel te ingewikkeld zijn. Dat heb ik aangepakt en zo gemakkelijk gemaakt dat iedereen het kan. Zelfs mijn oma.. ’

Nu Sam op de voorgrond treedt, onderstreept hij zijn ambities met Blue10 nog eens extra: ‘Ik zie nog altijd heel veel dingen die eenvoudiger kunnen. Het is echt om gek van te worden, haha. Dat bedoel ik niet verkeerd. Er zijn gewoon heel veel mogelijkheden. Met Blue10 gaan wij die uitdaging aan. Daar kan je me aan houden. En met onze software voor het verwerken van facturen gaan we hopelijk de wereld veroveren, want die software is echt steengoed. Of eigenlijk: héél eenvoudig!’

Sam stelt zich graag aan u voor. Lees hier het eerste interview met Sam.