Dinsdag 19 april informatieavond over zonnepanelen


Dinsdagavond 19 april organiseren de Zeeuwse Milieufederatie en Zeeuwind in het stadhuis van Terneuzen een informatiebijeenkomst over zonnepanelen. Het programma begint om 20.00 uur. Vooraf aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan via de website www.hetzoneffect.nl.

Het Zon Effect is een collectieve inkoopactie van zonnepanelen voor particulieren van de ZMf en Zeeuwind. Tijdens de informatiebijeenkomst geven zij meer informatie over zonne-energie en over het aanschaffen van zonnepanelen. Men kan kiezen uit blauwe panelen of zwarte zonnepanelen, met
volledige installatie of doe-het-zelf pakketten. De leverancier is aanwezig en uiteraard is er voldoende ruimte om persoonlijke zonne-vragen te stellen. De avond duurt tot 22.00 uur.

Het Zon Effect 2016 in Zeeland
De afgelopen vier jaar heeft Het Zon Effect ervoor gezorgd dat er in heel Zeeland 23.000 zonnepanelen op 2.000 daken zijn geinstalleerd, met een totale opbrengst van 5,8 MW elektriciteit. Dat is 16,4% van het totale vermogen van zonnepanelen in Zeeland.

De gezamenlijke inkoopactie van Het Zon Effect loopt tot en met 10 juni 2016. Daarnaast organiseert Het Zon Effect dit jaar weer een wedstrijd waarbij vrijetijdsverenigingen gratis zonnepanelen kunnen winnen.

Meer informatie is te vinden op www.hetzoneffect.nl.