Cultuurnota 2017-2020


Begin 2013 is de huidige cultuurnota van de gemeente Aa en Hunze vastgesteld. We kijken terug op mooie cultuurjaren waarin we veel ambities uit deze cultuurnota hebben verwezenlijkt. Nu is ook het moment gekomen om weer voor 4 jaar vooruit te gaan kijken. Kortom, we zijn bezig met het
ontwikkelen van de nieuwe cultuurnota voor de periode 2017 - 2020.

De huidige nota zal de basis gaan vormen voor ons toekomstige beleid. We willen deze nota echter bijschaven, aanvullen en verdiepen.

Uitnodiging

We laten ons graag informeren, adviseren en inspireren door mensen uit de culturele wereld, maar ook uit andere sectoren zoals educatie, recreatie en toerisme en economie. Cultuur staat immers niet op zichzelf. Bent u actief in een van deze sectoren en/of bent u geinteresseerd in cultuur? Dan
bent u van harte uitgenodigd om mee te praten en denken over cultuur in Aa en Hunze; waar zijn we goed in en welke ontwikkelingen, wensen en behoeften zijn er?

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 11 april as. van 19.30 tot 22.00 uur in de Heerencompagnie (Greveling 117-119) in Annerveenschekanaal. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meldt u zich dan aan via e-mail: svdploeg@aaenhunze.nl.