Samenwerking Hallmark en IENS voor nieuw concept cadeaukaart

dinsdag 5 april 2016 08:30 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Hallmark Cards Nederland B.V.

Hallmark introduceert een nieuwe cadeaukaart, de Hallmark Verwenkaart waarmee men familie, vrienden, geliefden of andere belangrijke relaties heel persoonlijk verrast. Opmerkelijk is dat de leukste invulling van het verwenmoment bij de ontvanger zelf ligt. Om een hoge kwaliteitstandaard te waarborgen wordt samen gewerkt met premium partners, waaronder IENS.

De Hallmark Verwenkaart is er in zes categorieen: Eten & Drinken, Overnachten, Beauty & Wellness, Boeken & Tijdschriften, Film & Muziek en Cadeau & Wonen. Altijd leuk om een cadeau te kunnen geven in de categorie waar de ander van houdt. Dat maakt het extra persoonlijk. Heeft de 'filmfreak' toevallig net even geen zin in een bioscoopbezoek, dan biedt de Hallmark Verwenkaart de mogelijkheid om niet alleen binnen de gekozen categorie, maar ook van de vijf andere categorieen gebruik te maken. En dat maakt dat er keuze is uit maar liefst 20.000 cadeaus.

IENS bepaalt het keuzemenu voor Eten & Drinken

Het verwengehalte van de Hallmark Verwenkaart wordt sterk bepaald door de kwaliteit die de aangesloten partners leveren. Daar zijn dus hoge eisen aan gesteld. Voor de categorie Eten & Drinken bijvoorbeeld, is een exclusief contract met IENS gesloten: de grootste restaurant- en reserveerwebsite van Nederland. De leukste en lekkerste adressen krijgen zo een plek binnen het keuze menu van de Hallmark Verwenkaart. Dat staat garant voor een verrassend lekker avondje uit. Check voor de partners in andere cadeau categorieen de website www.hallmark.nl/verwenkaart.

Te koop bij The Read Shop en online op Hallmark

Op 21 maart is Hallmark met de uitlevering aan de eerste winkels gestart. The Read Shop loopt daarin voorop. De keten heeft een landelijke dekking en sterke reputatie onder een loyale klantenkring, waardoor er snel een realistisch beeld komt van de animo voor de Hallmark Verwenkaart. Ook de andere vaste retailpartners willen de Hallmark Verwenkaart graag in hun assortiment opnemen. Zij volgen snel. Daarnaast is de Hallmark Verwenkaart sinds 23 maart +verkrijgbaar op: www.hallmark.nl/cadeau/verwenkaart.

///// EINDE BERICHT /////

Hallmark Cards Nederland is onderdeel van Hallmark Cards Continental Europe en het Amerikaanse Hallmark Cards concern. Met de verkoop van wenskaarten is Hallmark Cards marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden miljoenen Hallmark wenskaarten hun weg naar vrienden, familie en kennissen om bijzondere momenten en emoties met elkaar te delen. Naast wenskaarten heeft Hallmark kleine cadeautjes om mee te combineren, maar ook een mooi assortiment agenda's, kalenders en geschenkpapier. Vervolg geven aan de vraag 'Aan wie denk jij vandaag?' kan op vele manieren. Altijd en overal.