trueEX breidt ondersteuning uit met kantooruren voor Londen

dinsdag 5 april 2016 22:22 Economie

Dit is een origineel bericht van PR Newswire

LONDEN, 5 april 2016 /PRNewswire/ -- trueEX, het snelst groeiende platform voor de handel in renteswaps, ondersteunt vanaf nu marktactiviteit gedurende kantooruren in Londen vanwege de snel groeiende vraag van klanten in zowel de VS als heel Europa.

Deze trans-Atlantische uitbreiding geeft Europese klanten toegang tot hetzelfde scala aan valuta's, producten en voorzieningen als klanten in Noord-Amerika. Platformconnectiviteit is beschikbaar vanaf 7:30 uur in Londen, waarbij de markt opent om 8:00 uur, ondersteund door een toegewijd team voor verkoop, introducties, regelgeving en IT.

trueEX Group LLC is een door de CFTC gereguleerde Swap Execution Facility (SEF) en Designated Contract Market (DCM) die momenteel 18 valuta's ondersteunt. De uitgevoerde handelsvolumes bedragen meer dan $1,8 biljoen en de dienstverlening na transacties $10 biljoen. In januari werd trueEX benoemd tot SEF van het jaar op de 2016 Risk Awards, nadat eerder erkenning was verkregen door in 2015 genoemd te worden in de ranglijsten Institutional Investor Tech 50 en Forbes Fintech 50.

Over trueEX trueEX LLC beheert de eerste handelsbeurs die is goedgekeurd door de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) als een Designated Contract Market (DCM) voor swaps. Als een handelsbeurs en geregistreerde Swap Execution Facility (SEF), heeft trueEX een ideale uitgangspositie voor het faciliteren van de overgang in regelgeving die gaande is op de markten voor derivaten. De SEF voorziet in handelsprotocollen voor offerteaanvragen en een zelf-ontwikkeld systeem voor het beeindigen en comprimeren van portefeuilles (PTC-systeem: Portfolio Terminations and Compactions) voor een efficient handelsbeheer van bestaande posities middels directe connectiviteit met meerdere clearingkantoren. Het bedrijf is gevestigd in New York en maakt de handel in renteswaps mogelijk voor alle marktspelers. In de nabije toekomst zullen andere liquide derivaten worden toegevoegd aan de portefeuille.

trueEX

CONTACT: P.J. Kinsella, Paragon PR, pj@paragonpr.com, 646-558-6226

*

*

*

*