Rotonde Bestevaerstraat krijgt laatste asfaltlaag - Gemeente Alkmaar..


06 APRIL 2016, ALKMAAR

Samenvatting

Komend weekend worden de laatste werkzaamheden op en rondom de Bestevaerstraat uitgevoerd. De rotonde en de afritten op de N242 waren al toegankelijk voor verkeer maar door weersomstandigheden kon de laatste toplaag van asfalt vorig jaar nog niet worden aangebracht. Dit gebeurt nu van 7 tot en
met 10 april. Hierdoor zal er enige hinder ontstaan in de avonduren en nachten. Alle werkzaamheden zijn gereed zondagmiddag 10 april om 17.00 uur.

7 april
Donderdagavond 7 april om 20.00 uur starten er werkzaamheden aan de rotonde van de Bestevaerstraat. Hiervoor zal het gedeelte Koelmalaan/Bestevaerstraat en de rotonde zijn afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer tot aan de op- en afrit van de N242. Deze werkzaamheden duren tot
vrijdagochtend 05.00 uur. Op vrijdag 8 april is dit weggedeelte weer open.

8 en 9 april
Op vrijdagavond 8 april vanaf 20.00 uur wordt het weggedeelte vanaf de rotonde tot aan de Robijnstraat inclusief de vier op- en afritten van de N242 afgesloten tot zaterdagmiddag 9 april 17.00 uur. De Koelmalaan en de rotonde zijn dan wel open voor alle verkeer. Tijdens deze afsluiting
wordende asfaltverharding, belijning en bestratingen in orde gemaakt.

10 april
Op de zondagmorgen 10 april wordt vanaf 06.00 uur de Bestevaerstraat, de rotonde en de Koelmalaan afgesloten om de verhardingen hier in orde te maken.
Alle op- en afritten vanaf de N242 zijn dan weer open en daarmee is de Boekelermeer bereikbaar. Alle werkzaamheden zijn gereed zondagmiddag om 17.00 uur.

Omleidingsroutes
Tijdens de werkzaamheden zijn de omleidingen duidelijk met gele borden aangegeven.
Boekelermeer en Overdie zijn bereikbaar via de Laanenderweg. Overdie en Geert Groteplein is bereikbaar via de afslag bij het AZ stadion.
Meer informatie
Op de website www.alkmaar.nl kunt u bij werk in uitvoering meer informatie vinden over de werkzaamheden en de exacte omleidingsroutes.

0 0

Contactpersonen

* Default avatar2

Perstelefoon:

(072) 548 95 55