Drugs en geld in beslag genomen na doorzoeking panden


Drugs en geld in beslag genomen na doorzoeking panden

Laatste update:
06-04-2016 | 13:03

Goes - In een lopend drugsonderzoek zijn gistermiddag in twee panden in de Goes doorzoekingen gedaan. Hierbij zijn vier verdachten aangehouden.

Als tijdens het onderzoek naar voren komt dat er mogelijk vanuit een winkelpand aan de Magdalenastraat drugs verkocht worden, krijgt het onderzoeksteam toestemming van de officier van justitie om daar een doorzoeking te doen. Nadat het flexteam is binnengetreden komen er negen bolletjes
cocaine tevoorschijn. De drugs zijn in beslag genomen samen met diverse mobiele telefoons en een som geld. De eigenaar van de winkel is aangehouden. Daarnaast zijn er nog drie vermoedelijke kopers uit Goes aangehouden. Het gaat om een 45-, 49- en 50-jarige man. Aansluitend hierop is de woning
van de winkeleigenaar doorzocht. Daar zijn nog eens 6 bolletjes cocaine gevonden en een aanzienlijke som geld. Ook deze zijn in beslag genomen.

Alle verdachten zijn inmiddels verhoord. Alleen de eigenaar van de winkel zit nog vast. Hij is in verzekering gesteld en ingesloten in een politiecel in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.