Beleef Almere Haven 40 jaar


7 april 2016

Beleef Almere Haven 40 jaar

[IMG]

Zaterdag 2 april vond de eerste Historische Stadwandeling plaats in het kader van 40 jaar Almere. Onder begeleiding van stadsgids Marie Josee Roselaars leerde geinteresseerden meer over het ontstaan van onze stad. Wilt u zelf ook een keer meewandelen? Kijk opFacebook/40jaaralmere wanneer de
volgende wandelingen zijn.

Naast de Historische Stadswandeling heeft 2016 nog veel meer in petto.

Havenverhalen
Havenverhalen is een theatervoorstelling en wandeltocht van Groot Wild. Op locatie, bij bewoners thuis en kent maar liefst 24 speelmomenten op 8 locaties.

Meer informatie.

Spel Zonder Grenzen
Een begrip in Almere in de jaren `80. Teams binden in de sporthal Almere Haven de strijd aan in een serie sportieve onderdelen. Een leuke teamactiviteit voor u en uw buren?

Meer informatie

Corrosia Zomeravondfilm
U kiest een film om deze zomer te laten zien in het theater van Corrosia. Uiteraard een film die past bij 40 jaar Almere. Bijvoorbeeld de eerste film die u in een Almeerse bioscoop zag. Of een film met als thema pionieren.

Stuur je suggestie naar info@corrosia.nl

De Wereld Rond
Art Loca maakt theater met mensen met en zonder beperking. Speciaal voor Almere 40 jaar is de voorstelling De Wereld Rond bedacht. Jessica en Rick willen op avontuur en besluiten samen een wereldreis te gaan maken. Tijdens hun reis raken ze verzeild in bijzondere en hilarische situaties.
Uiteindelijk krijgen ze heimwee en keren ze terug naar Almere Haven.

Meer informatie