Getuigenoproep autobrand


Getuigenoproep autobrand

Laatste update:
07-04-2016 | 14:08

Deventer - De politie is op zoek naar getuigen van een autobrand aan de Corrie Tendeloostraat. De brand vond plaats in de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 april rond 3 uur.

Rond 3.00 uur werd gemeld dat een auto in brand stond aan de Corrie Tendeloostraat. Ter plaatse bleek dat de auto helemaal in brand stond. De brandweer heeft het voertuig gecontroleerd laten uitbranden. Er is meteen een onderzoek gestart waarbij buurtbewoners en omstanders zijn ondervraagd.
Volgens een getuige waren er rond de brand twee personen in de buurt van de auto. De politie wil graag in contact komen met die twee personen om te achterhalen of zij meer weten over deze brand.

Getuigenoproep

Getuigenoproep
Kent of bent u een van die twee personen? Was u rond dat tijdstip in de buurt van de Corrie Tendeloostraat en heeft u hen mogelijk gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Hebt u beelden van de autobrand? Gefilmd met uw mobiele telefoon of via een beveiligingscamera? Ziet u
daarop verdachte personen in de buurt van de auto? Neem dan contact op met de politie. U kunt uw beelden ook uploaden via het meldformulier.

(2016168835) NV