Politie doet onderzoek naar schietincident Tiel


Politie doet onderzoek naar schietincident Tiel

Laatste update:
07-04-2016 | 14:33

Tiel - Woensdagavond omstreeks 21.30 uur is een 39-jarige man uit Kleve (D), een bekende van de politie, beschoten in zijn auto. Het incident vond plaats in De Hennepe, een woonwijk in Tiel. De politie is direct met het onderzoek gestart. Niemand raakte gewond.

Het slachtoffer belde direct na de beschieting de meldkamer van de politie en vertelde wat er was gebeurd. Er zou meerdere keren zijn geschoten. De dader zou zijn weggelopen in de richting van het voetbalveld aan de Westroyensestraat in Tiel. Volgens de melder zou de dader een witte jas tot
aan de heup hebben gedragen, voorzien van een capuchon. Ook zou hij een zwarte sjaal hebben omgehad.



Door de politie werd kort na het incident een Burgernetbericht verzonden. Ook werd de politiehelikopter ingezet maar deze moest kort na de inzet weer naar de basis terug in verband met het slechte weer. Gisterenavond is gestart met het buurtonderzoek. Ook werd al met enkele getuigen gesproken.
De politie zet het onderzoek voort. Op dit moment is er nog geen nieuwe informatie bekend.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.



2016168741