Nieuwe verdachte aangehouden onderzoek Frans Halsstraat


Nieuwe verdachte aangehouden onderzoek Frans Halsstraat

Laatste update:
07-04-2016 | 16:02

Den Haag - Politieagenten hielden donderdag 7 april 07.30 uur een 29-jarige Hagenaar aan voor mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van een persoon in de Frans Halsstraat. Drie eerder aangehouden verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Agenten troffen woensdag 6 april in een woning aan de Frans Halsstraat een overleden persoon aan. Het slachtoffer is een man waarvan de identiteit nog onbekend is. Uit onderzoek bleek dat de man door een misdrijf om het leven is gebracht.

Onderzoek

Na de vondst van een overleden man stelden agenten een onderzoek in. Forensisch experts onderzochten de woning en agenten hielden een buurtonderzoek. In de woning hielden agenten drie verdachten aan. Deze verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld.

Tips? Bel de politie!

Het Team Grootschalig Onderzoek van de politie komt graag in contact met personen die woensdag 6 april om 14.05 uur iets opvallends gezien of gehoord hebben in de Frans Halsstraat. Heeft u eventueel andere informatie die voor het team van belang is dan kunt u contact opnemen via 0900-8844 of
via M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.