Afronding werk Molenmeent


Dinsdagavond 12 april is de Molenmeent in Loosdrecht vanaf 19.00 uur 's avonds tot 7.00 uur 's ochtends afgesloten voor het verkeer in verband met het herstellen van de winterschade aan het asfalt en het aanbrengen van belijning. Op een later moment komen er nieuwe lantaarnpalen.


In het najaar van 2015 is de Molenmeent opnieuw ingericht. Helaas konden we het project niet helemaal afronden. Door het slechte weer was het niet mogelijk de belijning aan te brengen. Dit kan alleen als het wegdek droog is en de temperatuur boven de 5 graden.

Eerst vorstschade herstellen
Doordat de oude belijning verwijderd was, is het wegdek op een aantal plekken door vorst beschadigd. Dit moeten we uiteraard eerst laten herstellen voordat de belijning erop kan. Er komt een nieuwe asfaltlaag vanaf de rotonde bij het politiebureau tot de Jan Steenlaan en bij de kruising met
't Jagerspaadje. Dit gebeurt op de zelfde avond en nacht als het aanbrengen van de belijning. Door deze extra werkzaamheden was extra voorbereidingstijd nodig en bleek het niet mogelijk om het project in maart af te ronden.

donderdag 7 april 2016