John Lister en Paul Nijhof voorgedragen als leden RVC Delta Lloyd

De Raad van Commissarissen van Delta Lloyd NV draagt John Lister en Paul Nijhof voor ter benoeming tot commissaris op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 19 mei 2016.

De heer John Lister (56) heeft ruime ervaring in de verzekeringssector. Als CFO van Aviva UK Life heeft hij uitgebreide bestuurservaring bij een grote Britse levensverzekeringsmaatschappij. Daarnaast heeft hij als voormalig Group Chief Risk Officer bij Aviva Plc. ruime en relevante ervaring met risk management.

De heer Paul Nijhof (50) heeft uitgebreide ervaring in het beheren van grote consumentenoperaties met een sterke focus op online, e-commerce, digitale marketing en big data, bijvoorbeeld als CEO van RFS Holland Holding en Wehkamp. De Ondernemingsraad heeft ten aanzien van Paul Nijhof gebruik gemaakt van zijn versterkte recht van aanbeveling.

De Raad van Bestuur en de Ondernemingsraad ondersteunen de voordrachten. De voorgenomen benoemingen van John Lister en Paul Nijhof zijn goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. Het verkort cv van beide kandidaten is opgenomen in de oproep voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders die vandaag is gepubliceerd op www.deltalloyd.com.

Persbericht Apr 7, 2016

HUG#2001406 Delta Lloyd

Delta LloydPostbus (P.O. box) 1000, 1000 BA Amsterdam, Netherlands

* T. +31 (0)20 594 49 63 * F. +31 (0)20 693 10 05