Kezzler maakt nieuwe CEO Thomas Koermendi bekend

Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een marktleider op het gebied van serialisatie van zakelijke diensten, kondigde vandaag aan dat het Thomas Koermendi heeft benoemd als de nieuwe chief executive officer van het bedrijf. Dhr. Koermendi heeft meer dan 20 jaar relevante ervaring binnen de sector voor verpakkingen en consumptiegoederen.

"Aangezien we bij Kezzler een enorme groei zullen doormaken, is de Raad van bestuur verheugd om Thomas' diepe internationale ervaring en leiderschapskwaliteiten bij Kezzler te mogen verwelkomen,' aldus Arve Johansen, voorzitter van de Raad. 'In zijn rol als CEO zal hij verantwoordelijk zijn voor het leveren van prestaties overeenkomstig ons strategische bedrijfsplan en om voort te bouwen op het sterke momentum dat het bedrijf op dit moment doormaakt. Zijn resultaatgerichte aanpak en vermogen om strategisch te denken zullen een cruciale rol spelen in de uitbreiding van ons traject op het gebied van innovatie en het zal ons helpen om onze winstgevendheid in 2017 te laten groeien."

"Ik ben zeer blij om voor Kezzler te mogen werken omdat ik van mening ben dat hun technologieplatform weleens de ruggengraat van de wereldwijde serialisatiestrategieen zou kunnen worden, ongeacht of dat met de belangrijkste verpakkingsbedrijven zoals Amcor is of met wereldwijde consumentenmerken onderling. De productportefeuille van Kezzler is getest en beproefd door een aantal van `s wereld meest gereguleerde sectoren, met inbegrip van Pfizers Viagra en Roche's belangrijkste kankerproducten. Een belangrijke onderscheidende factor met andere serialisatietechnologieen is het feit dat Kezzlers gecodeerde technologische oplossing producten en mensen met elkaar verbindt en een schaalbaarheid en beveiliging heeft die nog nooit eerder ervaren is en dat tegen een fractie van de kosten en de gegevensvoetafdruk van concurrerende databasesystemen," aldus Dhr. Koermendi.

Dhr. Koermendi heeft lange tijd gewerkt in de verpakkingsindustrie en heeft een uitstekend inzicht in de gehele waardeketen van wereldwijde bedrijven, met inbegrip van vraagstukken betreffende de bevoorradingsketen en de productieactiviteiten. Hij was meest recentelijk de voorzitter en CEO van Relacom, een Zweeds technologisch dienstverlenend bedrijf. Daarvoor werkte hij 18 jaar bij Tetra Pak in functies met toenemende verantwoordelijkheden. Tetra Pak is `s werelds grootste bedrijf op het gebied van voedselverwerking en verpakkingsoplossingen.

Van 2006 tot 2010 diende hij als voorzitter en hoofd van de Noord-Europese divisie, van 2003 tot 2005 was hij de algemeen directeur van Tetra Pak Turkije en Kaukasus en van 1998 tot 2002 werkte hij als algemeen directeur bij Tetra Pak Hongarije. Hij heeft ook gediend als algemeen directeur voor Tetra Pak in Bulgarije en als onderdirecteur voor Voedingsmiddelen, vetten en olien bij Tetra Laval in Zweden. Hij heeft functies met betrekking tot het merkmanagement bekleed bij Procter & Gamble Scandinavie. Dhr. Koermendi heeft zijn Masters in bedrijfskunde behaald aan de Handelsschool in Kopenhagen.

Over Kezzler

Kezzler AS is een wereldwijde leider op het gebied van serialiseringsproducten op apparaatsniveau. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oslo, Noorwegen en het bedrijf heeft kantoren in de Verenigde Staten, India, Nederland en Oostenrijk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160407005531/nl/

Contacts

Kezzler AS

Paul Laland, +1-415-519-6610

VP Corporate Affairs

(p.laland@kezzler.com)