Herstel wegdek Gooilandseweg (N236) tussen Weesp en Ankeveen


08 april 2016 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland gaat het wegdek van de Gooilandseweg (N236) tussen Aetsveld (Weesp) en de faunapassage (Ankeveen) herstellen.

De werkzaamheden vinden plaats van maandag 11 april tot en met donderdag 14 april 2016 tussen 20.00 uur 's avonds en 05.00 uur 's ochtends. Bij slecht weer wijzigt de planning.

Tijdens de werkzaamheden wordt over de gehele rijbaan een tijdelijke laag asfalt aangebracht. De Gooilandseweg blijft open. Het verkeer wordt met behulp van verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid.

Vernieuwing Gooilandseweg en Vechtbrug

De werkzaamheden lopen vooruit op de herinrichting van dit gedeelte van de Gooilandseweg en de vervanging van de Vechtbrug. De voorbereidingen voor deze projecten zijn momenteel in volle gang.

Meer informatie

Met vragen en klachten over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt: 0800 - 0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl.




------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel