Gewapende overval Druiventros in Opsporing Verzocht


Gewapende overval Druiventros in Opsporing Verzocht

Laatste update:
08-04-2016 | 10:55

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Berkel-Enschot - De politie roept dinsdagavond 12 april de hulp in van kijkers bij het tv-programma Opsporing Verzocht bij het oplossen van een overval op een hotel/restaurant. In de uitzending worden een reconstructie en bewakingsbeelden getoond.

Op dinsdagavond 8 maart overvalt een jonge man het hotel/restaurant De Druiventros. Dat gebeurt rond 21:10 uur aan de Bosscheweg in Berkel-Enschot. Een receptioniste wordt bedreigd met een vuurwapen. Tijdens de overval eist de dader geld. Nadat de receptioniste hem het geld gegeven heeft,
vlucht de man via de achterkant van het hotel/restaurant waar ook de parkeerplaats is. Hij loopt waarschijnlijk via de Corellisingel en wordt het laatst gezien op een fietspad aan de Puccinilaan richting de hockeyvelden.

Onderzoek

De politie heeft meteen een onderzoek ingesteld, dat heeft nog niet geleid tot aanhouding van de dader. Kijk dinsdag naar Opsporing Verzocht en help bij het vinden van deze dader.

Uitzending

Opsporing Verzocht is dinsdag 12 maart te zien van 20.30 tot 21.15 uur op NPO1. De herhaling is woensdag rond 11.40 uur op NPO2.