Roekeloos gedrag


Roekeloos gedrag

Laatste update:
08-04-2016 | 11:35

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Waspik - Op 7 april 2016 omstreeks 23.27 uur hield de politie een 37-jarige man uit Oosterhout aan voor het veroorzaken van meerdere incidenten op wegen tussen Oosterhout en Waspik.

De eerste melding was dat een busje zou rijden op2 velgen i.p.v. banden aan de Schoolstraat te Waspik. Hierop volgde de melding dat omstanders de bestuurder van het busje staande hadden gehouden aan de Schotse Hooglandersstraat. Ter plaatse was duidelijk dat het voertuig twee voorbanden miste
en de voorzijde was gedeukt. De bestuurder was duidelijk onder invloed van drugs/alcohol en na controle bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs.

Aanhouding

Hij werd aangehouden voor het rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs en verlaten van plaats verkeersongeval. Aan de Kerkstraat in Waspik bleek namelijk dat hij een lantaarnpaal uit de grond gereden had en doorgereden was. Hij werd vastgezet voor verder onderzoek en verhoor. Tegen de man
werd proces verbaal opgemaakt.

Getuige of benadeelde

Het is mogelijk dat door deze bestuurder meerdere schades zijn aangericht aan eigendommen van anderen, mocht u hiervan getuige zijn geweest of een van de benadeelden zijn, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900 8844.