VPdelta stelt prijs beschikbaar voor verliezend finalisten i-Sea 2016

VPdelta stelt prijs beschikbaar voor verliezend finalisten i-Sea 2016

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 08 april 2016- Laatste update: 08 april 2016 09:49 uur

Samenwerkingsprogamma VPdelta heeft een prijs beschikbaar gesteld voor tweede, derde en vierde plaatsen tijdens de finale van de pitchwedstrijd Match of the concepts. Zij krijgen een uitgebreid adviesgesprek over hun innovatie met de innovatiemakelaars van VPdelta.

VPdelta

Kennisinstituten, bedrijven en overheden uit de regio Zuid-Holland werken samen in VPdelta-programma om ondernemerschap te stimuleren en de ontwikkeling van innovatieve deltaoplossingen te vermeerderen en versnellen. Het programma biedt starters diverse locaties en faciliteiten voor het testen en showcasen van hun innovaties.

Ook steunt VPdelta ondernemers, onderzoekers en studenten bij hun R&D en marktintroductie van innovatieve oplossingen voor de Delta van morgen.

Match of the concepts

iSea Match of the Concepts is een onderdeel van iSea, het innovatieve netwerkevenement voor duurzaam gebruik van de Noordzee en de Deltawateren. De pitchwedstrijd Match of the Concepts zoekt kandidaten met een vernieuwend idee rond de Noordzee en Deltawateren.

Tijdens iSea presenteren zij hun idee aan experts, investeerders, het bedrijfsleven en beleidsmakers. De vier beste ideeen mogen aan het einde van de dag hun concept pitchen in een spannende finale. De winnaar krijgt een innovatievoucher ter waarde van 10.000 euro te besteden bij een van de grote kennisinstituten.

Bovendien krijgt deze deelnemer ondersteuning van dat instituut en een-op-een begeleiding vanuit de overheid bij de realisatie van zijn idee.