Veel belangstelling voor ondernemingsraadverkiezingen bij DSI


Veel belangstelling voor ondernemingsraadverkiezingen bij DSI

Geplaatst op 11 april 2016

De ondernemingsraadsverkiezingen bij Achmea beginnen op 11 april 2016. Werk je bij DSI, dan kun je stemmen op Richard Dekker. Richard is kandidaat namens De Unie.



Kandidaten

De medewerkers van Achmea kunnen eens in de 3 jaar een nieuwe ondernemingsraad kiezen. De verkiezingen zijn in april en de afgelopen maanden hebben veel enthousiaste en betrokken collega's zich aangemeld bij De Unie om zich kandidaat te stellen voor hun ondernemingsraad. De meeste
ondernemingsraden hebben genoeg kandidaten. Geen van de ondernemingsraden start met een vacature, een opmerkelijk succes. De meeste ondernemingsraden die een of twee kandidaten meer hadden dan het aantal officiele zetels, hebben ervoor gekozen om met een grotere ondernemingsraad te starten dan
officieel zou mogen. Een verstandig besluit want door de inrichting van de marktgerichte ketens verhuizen medewerkers naar andere divisies, er komt nog veel beweging. De komende jaren zullen nog medewerkers boventallig worden en dat kan ook leden van ondernemingsraden treffen.

Verkiezingen

Slechts bij twee ondernemingsraden DSI en Eurocross worden verkiezingen gehouden.

Stem op de kandidaat van De Unie

Voor de ondernemingsraad DSI heeft Richard Dekker zich kandidaat gesteld. Richard is een ervaren ondernemingsraadslid en hij is lid van De Unie. Werk jij bij DSI, stem dan op Richard Dekker.
Bekijk hier zijn flyer.

De Unie wil zoveel mogelijk Unie-leden in de ondernemingsraad om onze kernwaarden binnen jouw organisatie te waarborgen. Iedereen is immers gebaat bij een positief kritische grondhouding!

De Unie staat achter je

De Unie wil de samenwerking met de ondernemingsraden verstevigen. Een nauwe samenwerking is zeker belangrijk in onrustige tijden. Een Unie-lid heeft de ondernemingsraad veel te bieden:

* Het iemand is waar De Unie achter staat.
* We organiseren regelmatig cursussen voor onze OR-leden.
* De Unie organiseert themabijeenkomsten voor OR-leden over actuele onderwerpen. Tijdens deze bijeenkomsten hoor je relevante informatie die je kan helpen tijdens je werk voor de OR. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met OR-leden uit andere
organisaties.

Bovendien kan een Unie-lid in de ondernemingsraad altijd een beroep doen op ondersteuning van de OR Supportdesk en de belangenbehartiger.

Vragen?

Voor meer informatie over het bovenstaande kun je contact opnemen met Inge de Vries

Informatie

Sectoren: Finance