Onderhandelingsresultaat NN Group


Onderhandelingsresultaat NN Group

Geplaatst op 12 april 2016
[IMG]

Vrijdag 8 april 2016 is een onderhandelingsresultaat bereikt over de cao, sociaal plan en sociaal kader sourcing (SKS) bij NN Group. Het tussenresultaat op het sociaal plan dat we in maart hebben bereikt is onderdeel van dit onderhandelingsresultaat.

Onderhandelingsresultaat

Er is een samenvatting gemaakt van de belangrijkste punten uit het onderhandelingsresultaat, te weten investeren in ontwikkeling, faciliteiten bij vertrek en salaris. Klik hier voor de samenvatting in de vorm van een infographic. Het complete onderhandelingsresultaat met daarbij alle andere
bereikte punten vind je hier.

Medewerkersbijeenkomsten

Wil je graag nadere tekst en uitleg over het onderhandelingsresultaat? Kom dan naar een van de medewerkersbijeenkomsten die we organiseren op de diverse locaties. Kijk voor de data, tijden en locaties op het intranet (SAM).

Stemming

Gelet op de inzet van De Unie leggen wij het onderhandelingsresultaat met een positief advies aan je voor. De leden hebben inmiddels bericht thuis ontvangen om hun stem uit te brengen.

Contact

Mocht je naar aanleiding van dit berich contact willen, dan kan je dit doen via de Uniekaderleden Iris, Aad of Leo of via Emanuel Geurts

Informatie

Sectoren: Finance
Geplaatst in: Actueel Nieuws