Snel en efficient? Maak een afspraak!


dinsdag 12 april 2016

* [IMG]

De gemeente Coevorden werkt vanaf 1 mei volledig op afspraak bij de publieksbalie. Met een afspraak staat de juiste medewerker voor u klaar, hoeft u niet lang te wachten en is er voldoende tijd voor u. Bovendien hebben onze medewerkers zich vooraf kunnen verdiepen in uw vraag zodat u snel en
efficient geholpen wordt.

Direct zelf regelen

Voor veel producten van de gemeente hoeft u overigens geen afspraak te maken of naar het klantcontactcentrum te komen. Deze kunt u gemakkelijk zelf aanvragen op www.coevorden.nl onder het kopje Direct regelen. Deze producten kunt u zelf regelen:

* Melding Openbare Ruimte
* Uittreksel BRP aanvragen
* Verhuizing binnen de gemeente doorgeven
* Nee/ja of nee/nee sticker aanvragen
* Eigen verklaring rijbewijs
* Digitaal archief vergunningen
* Gemeentearchief
* DigiD
* WOZ-loket raadplegen
* Automatische incasso
* Bezwaar gemeentelijke belastingen

Voor meer complexe zaken, zoals een omgevingsvergunning of informatie over bestemmingsplannen heeft het maken van een afspraak als voordeel dat onze medewerkers zich vooraf kunnen verdiepen in uw specifieke vraag.

Afspraak maken

Op www.coevorden.nl/afspraak kunt u heel gemakkelijk een afspraak maken. Dit kan met of zonder DigiD. DigiD heeft als voordeel dat uw gegevens grotendeels al grotendeels zijn ingevuld. Heeft u eenmaal de afspraak gemaakt, dan krijgt u een e-mail als bevestiging van uw afspraak.

Bellen kan ook

Heeft u geen computer of internet? Dan kunt u uiteraard ook telefonisch een afspraak maken door te bellen met 14 0524. Of langskomen in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden.