Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Ceulemans


12-04-2016 Zaterdag 9 april heeft mevrouw A. Ceulemans uit Bovenkarspel uit handen van burgemeester Goldschmeding een Koninklijke onderscheiding ontvangen.
Bij de jubileumbijeenkomst en reuenie van de EHBO voor visueel gehandicapten in Hoorn, een van de organisaties waarvoor mevrouw Ceulemans actief voor is, werd zij verrast.

Diverse verenigingen

Al 32 jaar lang zet mevrouw Ceulemans zich wekelijks in voor diverse verenigingen. Zij is destijds begonnen als vrijwilliger bij de Kynologen club West-Friesland, nu is zij onder andere vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis, lid van de WMO-raad gemeente Stede Broec, vrijwilliger bij het
Oranje Kruis, lid en secretaris van de Clientenraad van het opleidings- en revalidatiecentrum voor visueel gehandicapten Koninklijke Visio, district Noordwest.

Een nieuwe weg gevonden

Rond het jaar 2000 kreeg mevrouw Ceulemans meerdere gezondheidsklachten waardoor ze meerdere activiteiten naast zich neer moest leggen. Door een revalidatietraject heeft zij nieuwe vaardigheden opgedaan en kon zo een nieuwe weg vinden in de samenleving en zich in blijven zetten voor diverse
verenigingen en stichtingen.

Mevrouw Ceulemans heeft voor haar jarenlange inzet de Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen.