Programma Koningsdag Stede Broec


12-04-2016 In de drie kernen van Stede Broec wordt Koningsdag volop gevierd. Diverse activiteiten worden georganiseerd.

Grootebroek

Koningsdag Grootebroek heeft een vol programma. Het Oranje Comite Grootebroek heeft dit jaar voor het thema `Circus' gekozen. Er komen meerdere optredens van de bekende Grootebroekse goochelaar Jorido en er is een echt kindercircus. De intocht met versierde fietsen wordt een heuse
circusintocht, waarmee iedereen zich kan uitleven.

Middagprogramma

Dit jaar start het middagprogramma al om 13.00 en duurt tot 17.00 uur. Er worden onder andere demonstraties gegeven, de ballonnenwedstrijd is vervangen door een kleurwedstrijd. Kijk voor het programma op www.ocgrootebroek.nl en bezitters van een Android-telefoon kunnen ook in de app kijken.

Bovenkarspel

Van 08.00 tot 13.00 uur is een vrijmarkt aan de zuid- en oostzijde van winkelcentrum Streekhof. De Middend en de Stationslaan worden hiervoor afgesloten met hekken. Uitsluitend binnen deze hekken mag standplaats worden ingenomen op parkeerplaatsen en langs de weg. Er is ruimte genoeg.

Bereikbaarheid station

Het station moet bereikbaar blijven vanaf de Middenweg. De doorgang Hoofdstraat, Rozenboomlaan, De Tuin blijven vrij voor het doorgaande verkeer. Wij vragen om uw medewerking, ga alstublieft binnen de hekken zitten en maak er voor iedereen een gezellige en veilige vrijmarkt van!

Lutjebroek

Er zijn verschillende activiteiten in Lutjebroek. Zo is er een optocht met versierde fietsen begeleid door de harmonie tussen 8.30 en 12.00 uur. Op het dorpsplein is een vrijmarkt met spelletjes tussen 9.00 en 13.00 uur en volksspelen zijn rondom Cafe de Paus.