Politie zoekt getuigen van openlijke geweldpleging


Politie zoekt getuigen van openlijke geweldpleging

Laatste update:
12-04-2016 | 14:32

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Breda - De politie is op zoek naar getuigen van een openlijke geweldpleging in het uitgaansleven. Een 20-jarige jongeman uit Chaam werd door meerdere personen in elkaar geslagen en raakte daarbij ernstig gewond.

Het uitgaansgeweld vond plaats op vrijdagavond 8 april 2016 rond 22.30 uur op de Karnemelkstraat. Een groepje personen kreeg in het voorbijgaan ruzie met het 20-jarige slachtoffer. Hij moest daarbij direct al klappen incasseren maar kon wegkomen. Even later was er sprake van een nieuwe
confrontatie. Dit maal voor de vestiging van McDonalds in de Karnemelkstraat. Het slachtoffer werd daarbij opnieuw belaagd door meerdere personen. Hij kwam daarbij op de grond terecht en raakte buiten kennis.

Arrestaties

Het slachtoffer ging per ambulance naar het ziekenhuis. Hij had een sterk opgezwollen kaak, nek- en rugklachten en hoofdpijn. De gewaarschuwde politie arresteerde twee verdachten die vermoedelijk betrokken waren bij het geweld. Het gaat om een 22-jarige man uit Duiven en een 20-jarige man uit
Klundert. Beide verdachten hebben het weekend vast gezeten en zijn verhoord. Het duo is maandagavond in opdracht van de Officier van Justitie in vrijheid gesteld maar blijven wel aangemerkt als verdachten in deze zaak.

Getuige?

Er was sprake van ernstig geweld dat door meerdere personen tegen een slachtoffer werd aangericht. De politie is op zoek naar getuigen om meer duidelijkheid te krijgen in de zaak en de aanleiding van het geweld. Hebt u iets gezien of heeft u andere relevante informatie, bel dan 0900-8844.
Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000 of maak gebruik van het anonieme meldingsformulier.