Philips SpeechLive biedt nu een volledige transcriptie- en spraakherkenningsservice

WENEN-(BUSINESS WIRE)- Speech Processing Solutions, wereldwijd de nummer 1 in professioneel dicteren, lanceert de nieuwste update van de dicteeroplossing in de Cloud, Philips SpeechLive. De grootste verbetering in deze update is een gloednieuwe spraakherkenningsservice die opnames vrijwel direct omzet in tekst.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20160412005136/nl/

De nieuwe SpeechLive spraakherkenningsservice

Met de spraakherkenningsservice krijgen klanten meer gedaan in minder tijd. Of u nu vastgoedmakelaar, journalist of financieel adviseur bent, of werkzaam bent in de gezondheidszorg, de juridische sector of de verzekeringssector: iedereen kan tijd en geld besparen door zijn opnames automatisch uit te laten typen.

"Tot op heden liet Philips SpeechLive toe om documenten heel gemakkelijk te laten uitschrijven zonder software te moeten installeren, via een professionele transcriptiedienst in de Cloud, maar deze dienst was enkel beschikbaar voor het Frans, Engels en Duits. Door nu de optie van spraakherkenning te integreren, openen we de service voor een veel groter publiek. Met een tarief aan 29 cent per opnameminuut kunnen gebruikers voortaan een A4 pagina laten uitschrijven voor minder dan een euro, het abonnement niet meegerekend." zegt Daniel Segers, Sales Manager van Speech Processing Solutions Benelux.

Om gebruik te maken van deze service, volstaat het een abonnement af te sluiten op de SpeechLive website en vervolgens aantekeningen, taken en documenten door te sturen die vooraf werden opgenomen met een smartphone via de Philips dicteerrecorder-app of eenvoudigweg met een voice recorder van Philips. De SpeechLive spraakherkenningsservicetranscribeert de bestanden vrijwel direct en de gebruiker ontvangt zijn uitgewerkte bestanden in zijn SpeechLive account.

De nieuwe service is nu beschikbaar voor maar liefst 21 verschillende talen.

SpeechLive, een echte persoonlijke assistent voor professionals

Philips SpeechLive biedt gebruikers de mogelijkheid om hun dictaten gemakkelijk van overal ter wereld naar de cloud te versturen en hun assistent de bestanden te laten transcriberen. U kunt doorstuurregels instellen en er kan eenvoudig een vloeiende workflow worden opgezet tussen auteurs en transcribenten. Als gebruikers geen assistent hebben, kunnen ze gebruikmaken van de SpeechLive spraakherkenningsservice of de SpeechLive transcriptieservice, waarbij vakkundige, getrainde professionals de opnames uittypen.

Philips SpeechLive is krachtiger dan ooit

Klanten kunnen nu ook profiteren van ondersteuning voor maximaal 50 gebruikers per account, nieuwe opties voor workflowconfiguratie, ondersteuning voor nieuwe hardware-apparaten en verbeterde SpeechLive browserclients. Daarnaast beschikken ze nu ook over de optie om SpeechLive direct bij de SpeechLive partner van hun voorkeur aan te schaffen, waar betaling per creditcard niet vereist is. De Philips dicteerrecorder-app is ook geuepdatet voor betere compatibiliteit met de nieuwe services.

SpeechLive biedt ondersteuning voor drukke professionals

"Philips SpeechLive is perfect voor mensen zoals ik, die vaak onderweg zijn. Ik heb al mijn opnames op een plek en kan ze direct versturen vanaf mijn mobiele telefoon. Hierdoor kan ik mijn tijd optimaal benutten." zegt Dr. Peter Klein, advocaat bij advocatenkantoor PFKA.

Philips biedt klanten voor een beperkte periode gratis tot tien minuten spraakherkenning per gebruiker per maand.

Als u Philips SpeechLive gratis 30 dagen wilt uitproberen, gaat u naar: www.speechlive.com

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is wereldwijd marktleider in professioneel dicteren. Het bedrijf is in 1954 in Oostenrijk opgericht als onderdeel van Philips en het loopt al 60 jaar voorop in vernieuwing in het omzetten van spraak naar tekst. Het bedrijf streeft er voortdurend naar de beste te zijn en legt de nadruk op de allerhoogste kwaliteit. Het heeft baanbrekende producten ontwikkeld zoals het draagbare Philips Pocket Memo dicteerapparaat, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec Dictation Recorder app voor smartphones. De allernieuwste innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en gemakkelijker dan ooit, met een beveiligde dicteerworkflow in de cloud, naadloos geintegreerd met de nieuwe spraak-naar-tekst service Philips SpeechScribe. Met oplossingen die speciaal op de behoeften van elke bedrijfstak afgestemd zijn, bespaart Speech Processing Solutions professionals tijd en geld, om hen zo efficient mogelijk te laten werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: www.facebook.com/philipsvoicetracer

Twitter @speech_com: www.twitter.com/speech_com

YouTube: www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160412005136/nl/

Contacts

Speech Processing Solutions

Christina Angerer

(christina.angerer@speech.com)

Tel: +43 1 60101-1488

www.philip s.com/dictation