Smaekvol Bergeks * onweerstaanbaar lekker


Smaekvol Bergeks * onweerstaanbaar lekker

13 april 2016

Smaekvol Bergeks * onweerstaanbaar lekker

Op zondag 24 april, van 13:00 tot 17:00, kunt u op het hof in Bergeijk genieten van de lekkerste hapjes die Groot-Bergeijk te bieden heeft. De winkels zijn open, dus alle must-haves en must-tastes komen bij elkaar in hartje Bergeijk.

Voor de derde keer vindt hier het culinaire evenement "Smaakvol Bergeks" plaats, dit jaar als 2.0 versie in een vernieuwde vorm. De markt wordt op deze winkelzondag door Jan van Pere omgetoverd tot een heuse pop-up food-market.

Een groot proeverij-plein, waar u kleine hapjes voor kleine prijsjes vindt. Proeven en shoppen, alle must-haves en must-tastes van Bergeijk bij elkaar.

Een groot aantal restaurants uit Bergeijk en omstreken serveert hier de meest uiteenlopende gerechtjes. Van de streekgerechten van de Hofkaemer, tot de hippe hapjes Van Eddie's Eetcafe, en van het Americana-streetfood van Volte tot de Italiaanse specialiteiten van Bon Gusto.

Er is keuze genoeg! Ook onze nieuwkomer op het Hof, Tante Thee, laat u kennis maken met haar zoete en hartelijke heerlijkheden. Anno54 uit Riethoven (prijswinnend Asperge-restaurant van 2014) presenteert prachtige asperge-gerechtjes van de Big Green Egg en Restaurant Vandeijck laat
smaak-bommetjes vallen, voor wie durft.

Maar er is niet alleen aan de grote genieters gedacht! Ook de kleine Bourgondier komt aan zijn trekken, De Smaak uit Eersel is aanwezig met een ijskraam gevuld met ambachtelijk gemaakte klassiekers en uitdagende nieuwe smaken. Lekker springen op het springkussen terwijl de rest van de familie
geniet van het lekkerste van de Kempen. Deze zondag zijn ook de Bergeijkse winkels open, dus kom een dagje proeven, shoppen en genieten op het Hof!