43e editie van de 40MM


13-04-2016 Op zaterdag 7 mei is de 43e editie van de 40MM. De sponsorwandeltocht door een prachtig deel van West-Friesland. Met de opbrengsten worden vele projecten in de minder ontwikkelde landen gesteund.

Verschillende routes van 4KM tot 40KM

Ga zelf ook de uitdaging aan om samen met uw kinderen, kleinkinderen (want er is een speciale 4 kilometer kinderroute) familie, vrienden en kennissen te wandelen. Er zijn verschillende routes met varierende afstanden, van 4 tot en met 40 kilometer.

Sponsorgeld

Vanaf de start in Venhuizen is het de bedoeling dat iedere wandelaar mee wandelt voor het goede doel, zorg dus voor veel sponsors, dat is echt de moete waard! Met de opbrengst worden er ruim 145 projecten in de minder ontwikkelde landen gesteund.

Genieten van het landschap

Gun jezelf een heerlijke dag en geniet van het mooie West-Friese landschap en natuurlijk het prachtige uitzicht vanaf de IJsselmeerdijk. Onderweg zijn er vele stempelposten waar de verschillende werkgroepen hun projecten presenteren ook is er muziek te horen en zijn er weer heerlijke
pannenkoeken verkrijgbaar (tegen een vrijwillige bijdrage).

Schrijf je nu in!

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar via www.40mm.nl a EUR2,50. Zorg daarnaast voor een groot aantal sponsoren om zo een mooie bijdrage te kunnen leveren! Zo doen wij allemaal een stapje meer voor onze medemens in de minder ontwikkelde landen.
Tot ziens in Venhuizen op 7 mei bij de 40MM, de leukste sponsorwandeltocht van West-Friesland.
13-04-2016
Thema Nieuws, Drechternieuws