Voortaan vervoert Sjipit je spullen

woensdag 13 april 2016 09:00

Dit is een origineel bericht van Sjipit

De Nederlandse start-up Sjipit breekt de markt voor goederenvervoer open met een revolutionair platform. Sjipit brengt vraag en aanbod bij elkaar op een manier die we kennen van andere game changers, zoals Ueber en AirBnB. Dat wil zeggen: Sjipit is geen duur transportbedrijf met eigen vrachtwagens, maar een online marktplaats die gebruik maakt van alle ondernemers die zakelijk onderweg zijn. Die brengen je spullen gemakkelijk, voordelig en flexibel naar hun bestemming.

Bankstel verkocht via internet? Het speeltoestel in de tuin? Of wil je die grote, houten giraffe eindelijk eens uit de opslag halen? Grote spullen, gekke spullen, lastige spullen, bijzondere spullen: je vervoert ze met Sjipit. Zakelijke weggebruikers met een busje, auto of vrachtwagen halen je vracht op hun dagelijkse route graag op voor een vooraf afgesproken bedrag. De prijs, aflevertijd en dergelijke bepaal je onderling, zonder tussenkomst van Sjipit.

Sjipit-oprichter Arnoud van Werkhoven: "Samen met het gehele Sjipit-team ben ik enorm trots op de lancering van Sjipit, omdat we er lange tijd keihard aan gewerkt hebben. En belangrijker nog: omdat we een grenzeloos vertrouwen hebben in het succes ervan. Sjipit is in wezen zo logisch, dat je je afvraagt waarom het nog niet bestond. En dat is altijd een goed teken."

In de pilotfase hebben zich al honderden gebruikers aangemeld. Aanvankelijk wordt er gestreefd naar een landelijke dekking en snel daarna wordt een internationale uitrol voorzien. De mobiele app van Sjipit is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store (https://itunes.apple.com/nl/app/sjipit/id1093515888?ls=1&mt=8) en Google Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sjipit.app).

Website: www.sjipit.nl Promotiefilm: commercial

IFrame

Twitter: @Sjipit

*

*

*

*