De groei van Tripwire is versneld in 2015

PORTLAND, Oregon-(BUSINESS WIRE)- Tripwire, Inc., een vooraanstaande globale aanbieder van eindpuntdetectie en respons, veiligheid, naleving en IT-oplossingen, heeft vandaag een recordomzet en -winst in 2015 bekend gemaakt door de verkoop van Tripwire ^(R) IP360 (TM), een oplossing voor vulnarability management; Tripwire ^(R) Enterprise, een oplossing voor management van veiligheidsconfiguratie en naleving; en Tripwire NERC Solution Suite, een oplossing voor veiligheid en naleving ontworpen om te voldoen aan de unieke cyberveilgheidsvereisten van energie-organisaties.

"Na onze overname van Belden vorig jaar, zijn groei en winstgevendheid heel snel gestegen," zei Gus Malezis, voorzitter van Tripwire. "We waren in staat om van belangrijke kansen op de markt te profiteren in een aantal kritische infrastructuurindustrieen in 2015, en we verwachten dat deze trend zich zal doorzetten. We blijven investeren in technologische innovatie, klantrelaties, samenwerking met verkoopkanalen en derden, en stemmen onze oplossingen of voor optimale levering."

Belangrijke hoogtepunten van 2015 zijn onder andere:

* Meer dan 200 procent toename in de verkoop van NERC Solutions Suite.

* Boekingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika verdubbeld in de tweede helft van 2015. * De grootste miljoenendeal gesloten in de geschiedenis van het bedrijf.

* Kanaalverkoop jaar na jaar significant toegenomen.

Belangrijke technische hoogtepunten van 2015 zijn onder andere:

* Tripwire's suite van oplossingen voor vulnerability management detecteert nu meer dan 108.000 condities, dat is 73 procent meer dekking van vulnerability en een toename van 153 procent in het aantal beveiligde toepassingen ten opzichte van 2014.

* Dekking van beleid en naleving voor Tripwire Enterprise is toegenomen met meer dan 200 nieuwe beleidsplannen voor 26 beleidstypen.

* Craig Young, een veiligheidsonderzoeker van Tripwire's Vulnerability Exposure and Research Team (VERT), werd bedankt voor het ontdekken van vulnerability in de Apple iOS 8.4 Security Content Notice in november 2015 en in een HP veiligheidsbulletin in december 2015. Hij is ook toegevoegd aan de Google Hall of Fame voor veiligheidsonderzoekers.

* Tripwire Enterprise and Tripwire IP360 omvat een overzichtelijk platform en beleidsondersteuning voor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) versie 3.2.

"Onze bedrijfsresultaten laten de waarde van onze oplossingen voor onze klanten zien" zei Dwayne Melancon, chief technology officer en vice-president van onderzoek en ontwikkeling van Tripwire. "We blijven investeren in toonaangevende technologie en oplossingen, en leveren effectieve, geintegreerde en schaalbare oplossingen die voldoen aan de meest stringente veiligheids- en nalevingsvereisten waar onze klanten mee te kampen hebben."

Managementoplossingen van Tripwire voor beveiliging en kwetsbaarheid beschermen kritische servers en eindpunten van meer dan 9.500 klanten in 91 landen. Meer dan de helft van de Fortune 500-bedrijven vertrouwt op Tripwire voor hun beveiligings- en nalevingsbehoeftes. Oplossingen van Tripwire beschermen vele van de grootste, meest gevoelige netwerken in de wereld, waaronder negen van de top 10 nutsbedrijven in de VS, acht van de top 10 wereldwijde detailhandels en zeven van de top 10 wereldwijde telecommunicatiebedrijven. Wereldwijd beschermen oplossingen van Tripwire meer dan 10 miljoen activa.

Tripwire is de grootste "pure-play" concurrent die zich uitsluitend richt op de markten voor beheer van beveiligingsconfiguraties en beheer van beveiliging en kwetsbaarheid. Het jaarrapport van International Data Corporation's ( IDC), "Worldwide Security and Vulnerability Management Market Shares, 2014: De behoefte aan verbeterde respons op incidenten stimuleert grotere marktgroei," toont dat Tripwire de op een na grootste aanbieder blijft in de categorie beleid en naleving. Met 10,3 procent marktaandeel in deze categorie, is de marktpositie van Tripwire nu groter dan die van Symantec en doet alleen onder voor die van IBM. Tripwire staat ook gepositioneerd als een van de top vijf leveranciers in de algehele markt voor beheer van algemene beveiliging en kwetsbaarheid, voor McAfee, NetIQ, Symantec, Qualys, Rapid7 en Tenable Network Security.

Ga voor meer informatie naar www.tripwire.com.

Over Tripwire

Tripwire is een leidende aanbieder van eindpuntdetectie en respons (EDR), veiligheid, naleving en IT-oplossingen voor bedrijven, dienstverleners en overheidsinstanties. De oplossingen van Tripwire zijn gebaseerd op highfidelity zichtbaarheid van activa en diepe eindpuntintelligentie gecombineerd met bedrijfscontext en maken automatisering van beveiliging door enterprise-integratie mogelijk. De portefeuille van Tripwire van enterprise-class beveiligingsoplossingen omvat beheer van configuratie en beleid, bewaking van bestandsintegriteit, beheer van kwetsbaarheid, beheer van logs en rapportage en analyse. Voor meer informatie kunt u terecht op www.tripwire.com, voor beveiligingsnieuws, -trends en -inzichten op tripwire.com/blog of volg ons op Twitter @TripwireInc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160413005620/nl/

Contacts

Tripwire, Inc.

Shelley Boose, 408-398-6987

(sboose@tripwire.com)