Bejaarde vrouw van tas beroofd, politie zoekt getuigen


Bejaarde vrouw van tas beroofd, politie zoekt getuigen

Laatste update:
14-04-2016 | 14:30

Leiden - Een 88-jarige vrouw uit Leiden werd op woensdag 13 april omstreeks 14.00 uur aan het Parkzicht door twee jongens beroofd van haar tas. Politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer liep in het park achter de kinderboerderij langs toen twee jongens op die fiets haar van achteren naderde. In het voorbij rijden werd de tas van de vrouw uit haar handen gerukt. De twee daders gingen er vandoor in de richting van de Broekweg. Het slachtoffer raakte lichtgewond
tijdens de beroving.

Het gaat om twee lichtgetinte, vermoedelijk minderjarige, jongens. Zij droegen een jas of trui met capuchon. Deze capuchon hadden zij op tijdens de beroving. Een van de truien was lichtblauw / grijs van kleur.De tas van de vrouw werd niet veel later teruggevonden. Het losgeld wat de vrouw bji zicht had was uit haar portemonnee gehaald.

Oproep getuigen

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van Leiden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.