Afsluiting Rekervlotbrug in Koedijk


14 april 2016 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland voert van maandag 25 april tot en met zondag 8 mei 2016 onderhoud uit aan de Rekervlotbrug over het Noordhollands Kanaal in Koedijk.

De zogeheten sloffen, waarmee de brug bij open en dicht gaan langs de constructie glijdt, dient een keer in de vijf jaar vervangen te worden. Tijdens de werkzaamheden is de Rekervlotbrug afgesloten.

Omleidingsroute (brom)fietsers en voetgangers

De Rekervlotbrug is alleen bedoeld voor (brom)fietsers en voetgangers. Tijdens de werkzaamheden kunnen zij het Noordhollands Kanaal oversteken via de Koedijkervlotbrug in Alkmaar of de Schoorldammerbrug in Schoorldam.

Omleidingskaart

Breedtebeperking scheepvaart

Voor het scheepvaartverkeer geldt een breedtebeperking. De maximale doorvaartbreedte is 12,5 meter. Grotere schepen worden omgeleid door middel van gele borden in de bermen.

Meer informatie

Met vragen of klachten over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via
www.noord-holland.nl/Kopvannoord-holland of Twitter (@ProvincieNH).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel