Werkzaamheden Velsertunnel donderdagnacht 14 april


* 14 april 2016

Vannacht vinden er op de wegen in de IJmond verschillende werkzaamheden plaats. Het gaat om de laatste voorbereidingen voor de sluiting van de Velsertunnel morgen.

Velsertunnel in 1 richting dicht

De Velsertunnel is vannacht in een richting afgesloten. Verkeer richting Beverwijk kan door de tunnel heen. Verkeer naar IJmuiden rijdt via de calamiteitenbogen en de Wijkertunnel.

Minder rijstroken A9

Op de A9 rijdt het verkeer richting de Wijkertunnel ter hoogte van afslag 8 (Beverwijk-oost) over een rijstrook. Verkeer vanaf afslag Beverwijk-oost richting Haarlem wordt omgeleid via Heemskerk. Kom je uit Beverwijk/Meubelboulevard en wil je naar het zuiden, dan kun je dus het beste via de
A22 en de noordelijke calamiteitenboog. De afsluiting van de rijstroken duurt de hele avond en nacht (19.00 uur tot 5.00 uur).

Rijstrook minder A22

Op de A22 bij knooppunt Beverwijk is richting Alkmaar een rijstrook minder.

N202 afgesloten (asfaltreparatie)

De N202 (Amsterdamseweg) is vannacht afgesloten bij de oprit naar de A22 richting Haarlem. Het verkeer wordt omgeleid via de Velsertunnel en de noordelijke calamiteitenboog.

Klaarmaken verkeersborden

Langs alle omleidingsroutes worden vannacht de verkeersborden aangepast. De aannemer maakt de borden klaar die de tijdelijke omleidingsroutes rond de tunnel aan geven. Het verkeer heeft hier beperkt hinder van.