Duitse activiteiten blijven onderdeel van PostNL

Den Haag, 7 maart 2016 - PostNL N.V. publiceert vandaag de agenda van de aanstaande jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2016 op 19 april 2016.

Op de agenda van de vergadering staan onder andere de bespreking van het jaarverslag 2015 en de goedkeuring van de jaarrekening 2015.

De Raad van Commissarissen draagt de heer Roevekamp voor ter herbenoeming als lid van de Raad van Commissarissen. De heer Klaver is niet beschikbaar voor herbenoeming en zal na afloop van de vergadering terugtreden als voorzitter en lid van de Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen heeft het voornemen de heer Boersma te benoemen als zijn voorzitter. Op dit moment kan de Raad van Commissarissen nog geen kandidaat lid voordragen, zodat er na het sluiten van deze aandeelhoudersvergadering een vacature zal bestaan. De Raad van Commissarissen streeft er naar zo snel mogelijk een kandidaat voor deze vacature voor te dragen.

Agenda

De agenda en overige relevante informatie zijn te vinden op onze website.

De vergadering zal gehouden worden op dinsdag 19 april 2016 om 14.00 uur in het Marriott hotel Den Haag, Johan de Wittlaan 30 (2517 JR) te Den Haag.

Extra informatie

Over PostNL

Wij zijn PostNL. Wij verbinden voor onze klanten de fysieke en online wereld. Zo verzorgen we de communicatie tussen mensen en bedrijven. Op een gemiddelde dag bezorgen we in heel Nederland 500.000 pakketten en 10 miljoen brieven. We bieden steeds meer nieuwe diensten door combinaties van slimme netwerken, digitale toepassingen en juiste communicatiekanalen. Hiermee willen we het dagelijkse leven voor onze klanten gemakkelijker maken. Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf beschikken we over het grootste en modernste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Daarnaast zijn we actief in Duitsland en Italie. Bij PostNL werken in totaal meer dan 49.000 mensen. In 2015 bedroeg onze omzet bijna EUR 3,5 miljard.