Rovecom en Uniserver brengen de cloud naar de Noordelijke provincies

donderdag 14 april 2016 10:50

Dit is een origineel bericht van Uniserver Internet B.V.

Rovecom brengt de cloud naar de Noordelijke provincies door samen te werken met Uniserver

Voor de meest complete cloud- en adviesdiensten voor het MKB+

Alkmaar, 30 maart 2016 -Rovecom, webbureau en softwarebedrijf, spreidt haar vleugels en tilt haar bestaande cloud-oplossingen naar een hoger niveau. Door de samenwerking met Uniserver, een van de pioniers op het gebied van cloud-diensten, krijgt ook het MKB+ in het Noorden van Nederland nu een sterspelercombinatie binnen handbereik. Met alle voordelen van dien: aansluiting op de laatste technologische IT-innovaties, flexibele 'as a Service'-oplossingen, plus de beste begeleiding om de switch te maken naar virtueel. En dus om meer data te kunnen verwerken, maar ook om straks verlost te zijn van loodzware, inflexibele en kostenintensieve IT-infrastructuren.

George de Roo, CEO en eigenaar van Rovecom: "Wij zien dat er bij bedrijven een steeds grotere vraag naar flexibel werken is. Daarnaast worden steeds slimmere ICT-systemen ingezet, waardoor er meer en grotere datastromen ontstaan, 'Big Data'. Om al deze data toegankelijk te maken, voorzien wij het regionale MKB al jaren van cloud-oplossingen. Om de exponentiele groei van data verder te faciliteren en ook bedrijven vanaf 100 medewerkers te bedienen, zochten wij een partner die deze data kan huisvesten. Onze clienten willen flexibiliteit en snel kunnen schakelen. Dan is de cloud ideaal. We creeren nu immers de mogelijkheid om servers flexibel af te nemen. Je betaalt gewoon voor wat je nodig hebt. Het is schaalbaar en je kunt de virtuele machines op maand- of zelfs dagbasis aanmaken en weer switchen. De kwaliteit en continuiteit die Uniserver biedt is die van de koploper, en qua bedrijfscultuur staan ze het dichtst bij onze eigen mentaliteit: kwaliteit leveren met de no-nonsense houding die past bij een leverancier uit Noord Nederland."

Hugo van Diepen, medeoprichter en Commercieel Directeur van Uniserver: "Rovecom is een vooruitstrevend bedrijf uit het Noorden dat ons inziens voortreffelijk inspeelt op het oplossen van complexe vraagstukken vanuit de markt. Natuurlijk helpen we hen graag bij hun zoektocht naar de juiste oplossingen voor hun klanten. En doordat we kennis gaan uitwisselen, leren ons beider bedrijven de behoeften van hun klanten nog sneller te vertalen naar slim fit en tailor made. Lees: kostenefficiente functionaliteit. Het gaat ons erom Nederland de switch te laten maken naar virtualisatie. Pay-per-use, waarbij je niet zelf investeert en pas gaat betalen op het moment dat je ook echt gaat bouwen. Flexibel resources afnemen in blokken maakt het voor het MKB natuurlijk veel aantrekkelijker om verder te experimenteren met analytics, mobility en social media.

Over Uniserver

Uniserver, een van de eerste Infrastructure-as-a-Service (IaaS)leveranciers in Nederland, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in het leveren van gehoste servercapaciteit met de hoogste performance-, beschikbaarheids- en security-garanties. Bovendien levert Uniserver de meest geavanceerde IaaS-oplossingen flexibel en schaalbaar, zodat ICT-partners en resellers en hun clienten de benodigde onderdelen naar behoeven kunnen afnemen en inrichten. Uniserver stond aan de wieg van de VMware Partner Advisory Council Benelux die allerlei sectoren belangeloos adviseert en is actief lid van de DHPA (Dutch Hosting Providers Association) dat zich inzet om service levels, continuiteit en informatiebeveiliging naar de hoogste niveaus te brengen. Voor meer informatie: www.uniserver.nl

Over Rovecom

Rovecom is een IT bedrijf dat snapt hoe je met behulp van internetoplossingen en IT-diensten bedrijfsprocessen kunt stroomlijnen en efficienter kunt inrichten. Van cloud-oplossingen tot websites en van financiele software tot webshops. Maar ook door het geven van advies en het toepassen van op maat gemaakte software-oplossingen, zijn wij de pragmatische IT-partner. Uw organisatieproces en uw verbeterwensen zijn uitgangspunt van het gesprek. Bij Rovecom werken mensen die in staat zijn de klantvraag te vertalen naar praktische oplossingen. Door samenwerkingen met onder andere Uniserver, Unit4, Visma en HP bieden wij oplossingen die werken voor bedrijven en organisaties in Noord Nederland. www.rovecom.nl

*

*

*

*