Inezia Tours winnaar 2016 in Vogel- en natuurreizen


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160414 -- Inezia Tours BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Vogel- en natuurreizenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Er zijn geen andere ondernemingen in Nederland die de expertise en het aanbod hebben van Inezia Tours.’

Over de Noordzee naar Schotland met de Vogelbescherming. Vlinders, libellen en insecten fotograferen in Bulgarije. Op zoek naar de ijsbeer en walrus op Spitsbergen. Voor echte natuurliefhebbers is het een fantastische ervaring om naar de mooiste plekken op de wereld te reizen en daar de meest exotische zoogdieren en vogels te spotten. Inezia Tours BV biedt die ervaring en organiseert vogel- en natuurreizen in zeven continenten. Reizen die volledig op maat worden gemaakt. Solitair, met zijn tweeën of met een eigen groep onder begeleiding van een gids. Inezia Tours BV is opgericht in 2008 en huist in Westerlee (Groningen). Het is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Inezia Tours BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Inezia Tours, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. De medewerkers en freelancers van Inezia gaan geregeld op reis om nog meer kennis op te doen en nog betere reizen te kunnen ontwikkelen.’

Unieke bestemmingen
De jury prijst met name haar vermogen om haarfijn aan te voelen wat voor soort vakantie het beste bij de klant past. ‘Inezia is niet alleen de grootste, maar zeker de meest gespecialiseerde met de meeste kennis. Hierdoor krijgt de reiziger de meest bijzondere plaatsen aangeboden. Unieke bestemmingen en verblijfslocaties. Alles gericht op een optimale beleving’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Persoonlijk contact gaat voor alles. Ook al komen de meeste klanten binnen via de website, daarna is er vrijwel altijd intensief persoonlijk overleg om de klantwens zo goed mogelijk te leren kennen. Hierdoor ontstaat een sterke klantbinding.’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Inezia Tours hoog in het vaandel. Het bureau richt zich bij uitstek op duurzame producten en neemt verantwoordelijkheid voor milieu en sociale context. Bijvoorbeeld voor de Afrikaanse bestemmingen en Zuid-Amerika is de ambitie om de lokale bevolking een inkomen te verschaffen, zodat zij zelf de natuur gaat bewaken en kap en stroperij tegengaat. In diverse gebieden werkt dit al uitstekend. Ook steunt Inezia diverse goede doelen.

‘Inezia is de bekendste aanbieder van vogelreizen. Kennis, kunde, ervaring en een gestage groei bewijzen haar kracht. Klantgerichtheid, samenwerking met ketenpartners en eigen vernieuwingskracht. Alles gericht op een maximale klantervaring in een schitterende omgeving. De terechte winnaar!’, aldus de jury.

Meer informatie: www.ineziatours.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.