Gewonde bij woningoverval


Gewonde bij woningoverval

Laatste update:
15-04-2016 | 19:16

Ottersum - Een bewoner uit de Sint Janstraat is vrijdagavond gewond geraakt, toen hij door een onbekende persoon werd overvallen in zijn woning.

De bewoner opende de voordeur nadat er was aangebeld. De man die voor de deur stond, mishandelde daarop meteen de bewoner, die daarbij diverse verwondingen aan zijn hoofd opliep. Onbekend is nog of de overvaller, die vervolgens wegvluchtte, iets heeft weten buit te maken. Een omwonende kwam op
het hulpgeroep van het slachtoffer af en stelde de politie in kennis. Het slachtoffer is voor behandeling van zijn verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Burgernet

Via Burgernet ging snel na de melding een signalement van de verdachte uit. Het gaat om een blanke man van circa 30 jaar oud die een lichtblauwe gewatteerde jas draagt. Hij heeft kort lichtkleurig haar. Zijn lengte is circa 1.75 meter en hij heeft een slank postuur. De politie is op zoek naar
mensen die deze persoon in de omgeving hebben gezien. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900 8844. Anoniem kan ook via Stichting M, te bereiken op 0800 7000.