Mantelzorgers wandeltocht


Op zaterdag 30 april kunnen mantelzorgers meedoen met de mantel-wandeling. Start om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats bij hotel De Witte Raaf aan de Duinweg. De wandeling wordt besloten met koffie/thee. Deelname is gratis.

Initiatiefnemer voor deze mantel-wandeling is Resi Veldhoven. Zij woont in Noordwijkerhout en is mantelzorger voor haar man. Door haar contacten met andere mantelzorgers via Wij Mantelzorgers (PGGM&CO) ontdekte zij dat samen delen met lotgenoten, tips ontvangen, andere inzichten krijgen, haar
een samen-sterk-gevoel en veel nieuwe energie opleverde.

Dit samen-sterk-gevoel gunt zij iedere andere mantelzorger. Daarom heeft zij het initiatief genomen voor de eerste mantel-wandeling in Noordwijkerhout. Zorgt u voor een naaste bijvoorbeeld uw partner, kind, broer/zus, ouder, vriend/vriendin of goede buur? Wandel dan mee!

De wandeling duurt ongeveer een uur en wordt begeleid door Joke van der Heijden van Action4Vitality. Na de wandeling kunt u met elkaar nog een half uurtje napraten onder het genot van een kopje koffie of thee in de Witte Raaf. Dit wordt u aangeboden door Wij Mantelzorgers, een initiatief van
PGGM&CO, dat mantelzorgers in heel Nederland met elkaar verbindt.

Bent u mantelzorger en wilt u meedoen met de mantel-wandeling? Wilt u nog een andere mantelzorger meenemen? Aanmelden kan via e-mail resiveldhoven@gmail.com.

Heeft u vragen over mantelzorgondersteuning in Noordwijkerhout? U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Wmo Adviescentrum, telefoonnummer 0252 343 800 (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur) of een e-mail sturen naar wmo@noordwijkerhout.nl.

Het loket van het Wmo Adviescentrum, gevestigd in het Gezondheidscentrum, Via Antiqua 23, is voor korte vragen op werkdagen geopend van 10.00 tot 11.00 uur.