Inbreker overlopen, politie zoekt getuigen


Inbreker overlopen, politie zoekt getuigen

Laatste update:
19-04-2016 | 09:37

Den Hoorn - Na ontdekking door de bewoner van een pand aan het Kaasjeskruid, sloeg op zondagochtend 17 april een woninginbreker op de vlucht. De politie zoekt getuigen en vraagt aandacht voor zijn signalement.

Om 07.30 uur schrok de bewoner wakker en zag hij een onbekende man in zijn slaapkamer staan. Deze man vluchtte hierna snel de woning uit en verdween uit het zicht in de richting van het Fluitekruid. De bewoner bleek enkele goederen uit zijn woning te missen. De politie maakte via Burgernet
melding van de woninginbraak en kreeg hierop enkele tips. Toch vraagt de recherche nogmaals aandacht voor het signalement van de verdachte.

De verdachte heeft vermoedelijk een Oost-Europees uiterlijk en is ongeveer 1.70 m lang. Hij heeft een mager postuur. Hij droeg een spijkerbroek en een donkere jas, met daarover een grijze capuchon. Hij had een blauwe sporttas bij zich.

Tips? Bel de politie.

Bent u getuige geweest van deze inbraak of van de vlucht van de verdachte? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Als u liever uw tip anoniem doorgeeft, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.