ING actie 2016


Als u internationaal zaken doet, of van plan bent om dit binnenkort te gaan doen, dan loopt u al snel tegen allerlei zaken aan. De cultuur van zakendoen is anders, het vinden van een goede partner is vaak lastig en het leveren van uw goederen in het buitenland is complexer dan in Nederland. Om
u hierbij verder te helpen hebben wij de handen ineengeslagen met exportorganisatie Fenedex.



Wordt nu ook lid van Fenedex! Dit biedt het u:
* Een persoonlijke accountmanager voor het kosteloos beantwoorden van uw exportvragen
* Juridisch advies en ondersteuning
* Abonnement op Globe Magazine
* Toegang tot een actief en behulpzaam netwerk van 1200 leden en experts
* Deelname aan netwerkevents en exclusieve ledenbijeenkomsten
* Tot 20% korting op exportopleidingen en -trainingen
* Tot 75% korting op exportgerelateerde diensten en producten via het Fenedex Member Benefit programma
* Tot 20% korting op de advisering door onze gespecialiseerde landendesks voor China, Turkije en Rusland
* Toegang tot de online exportcommunity My Export Network.

Uw backoffice voor export en internationaal zakendoen

Fenedex beantwoordt dagelijks alle vragen van exporteurs. Dit doen we kosteloos voor onze leden. Van export strategie en partner search tot operationele knelpunten op het vlak van de douane en BTW, wij lossen ze voor u op.
Hulp bij al uw internationale juridische issues
Leden kunnen bij ons terecht voor kosteloos juridisch advies. Onze jurist helpt u verder bij het opstellen van contracten met buitenlandse klanten en partners of bij het beoordelen van uw algemene voorwaarden. Een internationaal netwerk van juristen ondersteunt de afdeling.



Samen komt u internationaal verder

Ons grote netwerk van exporteurs en specialisten in binnen- en buitenland biedt u toegang tot specialistische kennis en praktijkervaring over bijna ieder land, Fenedex is de verbindende schakel en weet welk ander exportbedrijf of welke specialist u goed verder kan helpen.Goed getraind
personeel voor een probleemloze export
Voor ruim 4.000 bedrijven verzorgen wij de training van hun exportpersoneel, zowel in-company als buiten kantoor. Alle trainingen van Fenedex zijn Cedeo-gecertificeerd, het kwaliteitskeurmerk voor bedrijfsopleidingen.



Altijd op de hoogte van het laatste exportnieuws

Fenedex houdt u op de hoogte van marktontwikkelingen, regelgeving en achtergrondinformatie. Aangesloten leden krijgen nieuws op maat aangeboden via hun persoonlijke pagina op het ledennet 'My Export Network'. Ook ontvangen leden het export magazine Globe met achtergrondinformatie over de
laatste trends en ontwikkelingen.



De stem van exporterend Nederland

Als onafhankelijke vereniging met een groot ledenbestand worden we in politiek Den Haag gezien als het gezicht van exporterend Nederland. Onze stem telt mee! Een mooie positie waar we gebruik van maken om uw belangen te behartigen.



Speciaal aanbod voor ING-klanten:

Het eerste jaar profiteert u van een korting van 50% op het Fenedex-lidmaatschap, in plaats van 998,- betaalt u het eerste jaar slechts 499,- euro.

Inschrijven kan via: www.fenedex.nl/lidviaINGBANK



Privacy o Website disclaimer o Algemene Voorwaarden o Webbeheerder